Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Geolite, ģeoloģiskā izpēte

Geolite, ģeoloģiskā izpēte

Jāņa Čakstes gatve 33, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1076
(+371) 29918856
Juridiskais nosaukums : Geolite, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103400303
Juridiskā adrese : Jāņa Čakstes gatve 33, Rīga, LV-1076
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Geolite piedāvā ģeoloģiskās izpētes pakalpojumus. Mēs esam apvienojuši spēcīgu speciālistu komandu, kas ir kompetenti dažādās ģeoloģijas apakšnozarēs - atradņu ģeoloģijā, ģeotehnikā, hidrģeoloģijā un topogrāfijā.

Mūsuprāt šis ekonomikas pārmaiņu laiks ir īstais brīdis, kad painteresēties vai Jūsu zemes dzīlēs neslēpjas Latvijas zelts jeb grants. Piedāvājam pakalpojumu Informatīvais pārskats, kurā apkoposim visu pieejamo ģeoloģisko informāciju par perspektīvajiem derīgajiem izrakteņiem un karjera ierīkošanas iespējām Jūsu zemē!

Piedāvājam pakalpojumu Pilns derīgo izrakteņu karjera ierīkošanas projekts, kas iekļauj ģeoloģisko izpēti, topogrāfisko uzmērīšanu, karjera ieguves projektu, kā arī visas nepieciešamās saskaņošanas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresĢeoloģiskā izpēte Karjeru izpēte Inženierģeoloģija Artēzisko urbumu veikšana, dziļurbumi Urbšanas pakalpojumi Derīgo izrakteņu izpēte
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 56173
Meklēšanas rezultātos parādīts : 159340


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Visi banneri