Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri

RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri

Matīsa iela 92, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 67272898 - piekabes
(+371) 29998891 - piekabes
(+371) 29548818 - auto un piekabju daļas
(+371) 67295508
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Ražošanas komercfirma RUSSO - BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā. Firmai ir daudzu gadu pieredze šajā jomā. Pirmā piekabju partija tika izgatavota 1989. gadā. Piekabju centrā "RUSSO - BALT" - pārdošanā jaunas cinkotas piekabes, piekabju noma, piekabju rezerves daļas un piekabju remonts. Firma "RUSSO - BALT" ražo plašo piekabju modeļu gammu, pilnā masā no 500 līdz 3500 kg: kravas kastes ar tentiem un bez tentiem, ar plastmasas jumtiem; kvadriciklu un sniega motociklu pārvadāšanai (ar paceļamu kravas kasti); piekabes-ģeneratori pēc ģeneratora izmēriem (ar bremzēm vai bez) ūdens motociklu, laivu, kuteru, jahtu, kanoe pārvadāšanai; zirgu pārvadāšanai; furgoni; autovedēji; kabeļvedēji; ceļu tehnikas pārvadāšanai; piekabes pēc individuāliem izmēriem, vēlamā skaitā; ratiņi kvadraciklam pēc individuāliem izmēriem. Visi piekabju modeļi bija pārbaudīti uz attiecīgām normām: ANO Noteikums Nr.48 "Gaismas ierīces un signalizācija" un ANO Noteikums Nr.13 "Bremžu iekārtas" un saņēma Latvijas tipa apstiprinājuma sertifikātus. Firmas veikalā "RUSSO - BALT" plašā sortimentā ir auto rezerves daļas, piekabju detaļas, akumulatori, autoriepas, auto paklāji, eļļas, kompresori, tehniskie šķidrumi, autoķīmija, instrumenti, sakabes āķi, audio aparatūra un auto piekabes. Tiek nodrošināta rezerves daļu piegāde pēc pasūtījuma.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAuto piekabes un treileri    Auto piekabes vieglajām automašīnām    Auto piekabes    Kravas kastes ar/bez tentiem Skatīt vairāk   Kvadraciklu un sniega motociklu piekabes Skatīt vairāk   Ūdens motociklu, laivu, kuteru, jahtu, kanoe pārvadāšanai (Laivu piekabes) Skatīt vairāk   Piekabes-ģeneratori ar/bez bremzēm Skatīt vairākRezerves daļas piekabēm Skatīt vairākMetāla konstrukcijas Skatīt vairākAuto piekabju noma Obligātā civiltiesiskā transporta apdrošināšana (OCTA)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 96861
Meklēšanas rezultātos parādīts : 297912


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Visi banneri