Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
KraBS, metālapstrāde

KraBS, metālapstrāde

Strautnieku iela 39, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 26713186
(+371) 29551356 - Birojs
Youtube - YouTube
Juridiskais nosaukums : KraBS, SIA
Reģistrācijas numurs : 43603027290
Juridiskā adrese : Zvejnieku 28,Jelgava
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV62HABA0551013564545
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA "KraBS" piedāvājumā ir dažādu veidu metāla konstrukcijas un izstrādajumi (žogi, vārti, margas, kāpnes, riteņu novietnes, siltumnīcas, nojumes u.c.).

Izgatavojam pēc klienta vēlmēm arī nestandarta konstrukcijas – telpu interjera elementus, mēbeles ar dekoratīviem metāla elementiem, apgaismojuma ķermeņus, u.c.

Uzņēmuma piedāvājumā ir mūsdienīgs žalūziju un aizskaru klāsts - rullo, plisē, kasešu, koka, alumīnija, pret moskītu tīkli, katrs klients atradīs sev piemērotāko mājai, dzīvoklim, birojam.

Visa veida automātiskās sistēmas.

Plašā klāstā pieejami sauli atstarojoši audumi un sauli bloķējoši audumi – black out.

Nesen uzņēmums sācis darboties arī saules enerģijas sfērā. Piedāvājam vairāku veidu saules paneļus, kā arī stiprinājumus un kronšteinus priekš tiem.

Palīdzēsim atrast vislabāko un piemērotāko komplektu tieši priekš Jums un Jūsu vajadzībām!

Kā arī iespējams iegādāties vai pasūtīt plaša asortimenta darba apģērbu.

Plašo žalūziju un audumu paraugus iespējams apskatīt mūsu birojā Strautnieku ielā 39, kā arī izbraucam uz objektiem, veicam iepriekšēju objektu novērtēšanu un cita veida pakalpojumus pēc klienta vēlmēm un vajadzībām.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla izstrādājumi Skatīt vairākMetāla konstrukcijas Skatīt vairākMetināšana, metināšanas darbi Kāpnes, trepes Metāla kāpnes Skatīt vairākBalkonu margas Skatīt vairākSiltumnīcas Skatīt vairākNožogojumi Skatīt vairākŽogi, sētas Skatīt vairākNojumes, lapenes, teltis Skatīt vairākSulu spiedes (preses) (Metālapstrāde) Skatīt vairākRestaurācijas darbi Skatīt vairākKāpņu margas Skatīt vairākMetāla dizains Skatīt vairākKapu nožogojumi Žogi, sētas, pasētas un vārti Skatīt vairākŽogi, sētas Nožogojumi Vārti Dizaina elementi, objekti Skatīt vairākMetāla velmējumi Nojumes, lapenes, teltis Nojumes Lapenes Siltumnīcas Sulu spiedes Aizkari, žalūzijas, karnīzes, markīzes Žalūzijas Skatīt vairākŽalūzijas, horizontālās Žalūzijas, vertikālās Plisse žalūzijas Kasešu žalūzijas Karnīzes iekštelpām, interjēram Markīzes Aizsargžalūzijas Āra žalūzijas, fasādes žalūzijas Automātika aizkariem un žalūzijām Solārās sistēmas, saules enerģija Saules paneļi Saules kolektori Darba aizsardzība, drošība Darba apģērbi Darba apavi Darba aizsardzības līdzekļi Aizsargbrilles Apģērbi T-krekli Krekli Kokapstrāde Koka izstrādājumi Skatīt vairākBetons, betona izstrādājumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 80436
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1851788


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
Visi banneri