Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
KraBS, metālapstrāde

KraBS, metālapstrāde

Strautnieku iela 39, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 26713186
(+371) 29551356 - Birojs
Youtube - YouTube
Juridiskais nosaukums : KraBS, SIA
Reģistrācijas numurs : 43603027290
Juridiskā adrese : Zvejnieku 28,Jelgava
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV62HABA0551013564545
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla izstrādājumi Skatīt vairākMetāla konstrukcijas Skatīt vairākMetināšana, metināšanas darbi Kāpnes, trepes Metāla kāpnes Skatīt vairākBalkonu margas Skatīt vairākSiltumnīcas Skatīt vairākNožogojumi Skatīt vairākŽogi, sētas Skatīt vairākNojumes, lapenes, teltis Skatīt vairākSulu spiedes (preses) (Metālapstrāde) Skatīt vairākRestaurācijas darbi Skatīt vairākKāpņu margas Skatīt vairākMetāla dizains Skatīt vairākKapu nožogojumi Žogi, sētas, pasētas un vārti Skatīt vairākŽogi, sētas Nožogojumi Vārti Dizaina elementi, objekti Skatīt vairākMetāla velmējumi Nojumes, lapenes, teltis Nojumes Lapenes Siltumnīcas Sulu spiedes Aizkari, žalūzijas, karnīzes, markīzes Žalūzijas Skatīt vairākŽalūzijas, horizontālās Žalūzijas, vertikālās Plisse žalūzijas Kasešu žalūzijas Karnīzes iekštelpām, interjēram Markīzes Aizsargžalūzijas Āra žalūzijas, fasādes žalūzijas Automātika aizkariem un žalūzijām Solārās sistēmas, saules enerģija Saules paneļi Saules kolektori Darba aizsardzība, drošība Darba apģērbi Darba apavi Darba aizsardzības līdzekļi Aizsargbrilles Apģērbi T-krekli Krekli Kokapstrāde Koka izstrādājumi Skatīt vairākBetons, betona izstrādājumi
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Visi banneri