Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
KraBS, metālapstrāde

KraBS, metālapstrāde

Strautnieku iela 39, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 26713186
(+371) 29551356 - Birojs
Youtube - YouTube
Juridiskais nosaukums : KraBS, SIA
Reģistrācijas numurs : 43603027290
Juridiskā adrese : Zvejnieku 28,Jelgava
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV62HABA0551013564545
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA "KraBS" piedāvājumā ir dažādu veidu metāla konstrukcijas un izstrādajumi (žogi, vārti, margas, kāpnes, riteņu novietnes, siltumnīcas, nojumes u.c.).

Izgatavojam pēc klienta vēlmēm arī nestandarta konstrukcijas – telpu interjera elementus, mēbeles ar dekoratīviem metāla elementiem, apgaismojuma ķermeņus, u.c.

Uzņēmuma piedāvājumā ir mūsdienīgs žalūziju un aizskaru klāsts - rullo, plisē, kasešu, koka, alumīnija, pret moskītu tīkli, katrs klients atradīs sev piemērotāko mājai, dzīvoklim, birojam.

Visa veida automātiskās sistēmas.

Plašā klāstā pieejami sauli atstarojoši audumi un sauli bloķējoši audumi – black out.

Nesen uzņēmums sācis darboties arī saules enerģijas sfērā. Piedāvājam vairāku veidu saules paneļus, kā arī stiprinājumus un kronšteinus priekš tiem.

Palīdzēsim atrast vislabāko un piemērotāko komplektu tieši priekš Jums un Jūsu vajadzībām!

Kā arī iespējams iegādāties vai pasūtīt plaša asortimenta darba apģērbu.

Plašo žalūziju un audumu paraugus iespējams apskatīt mūsu birojā Strautnieku ielā 39, kā arī izbraucam uz objektiem, veicam iepriekšēju objektu novērtēšanu un cita veida pakalpojumus pēc klienta vēlmēm un vajadzībām.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla izstrādājumi Skatīt vairākMetāla konstrukcijas Skatīt vairākMetināšana, metināšanas darbi Kāpnes, trepes Metāla kāpnes Skatīt vairākBalkonu margas Skatīt vairākSiltumnīcas Skatīt vairākNožogojumi Skatīt vairākŽogi, sētas Skatīt vairākNojumes, lapenes, teltis Skatīt vairākSulu spiedes (preses) (Metālapstrāde) Skatīt vairākRestaurācijas darbi Skatīt vairākKāpņu margas Skatīt vairākMetāla dizains Skatīt vairākKapu nožogojumi Žogi, sētas, pasētas un vārti Skatīt vairākŽogi, sētas Nožogojumi Vārti Dizaina elementi, objekti Skatīt vairākMetāla velmējumi Nojumes, lapenes, teltis Nojumes Lapenes Siltumnīcas Sulu spiedes Aizkari, žalūzijas, karnīzes, markīzes Žalūzijas Skatīt vairākŽalūzijas, horizontālās Žalūzijas, vertikālās Plisse žalūzijas Kasešu žalūzijas Karnīzes iekštelpām, interjēram Markīzes Aizsargžalūzijas Āra žalūzijas, fasādes žalūzijas Automātika aizkariem un žalūzijām Solārās sistēmas, saules enerģija Saules paneļi Saules kolektori Darba aizsardzība, drošība Darba apģērbi Darba apavi Darba aizsardzības līdzekļi Aizsargbrilles Apģērbi T-krekli Krekli Kokapstrāde Koka izstrādājumi Skatīt vairākBetons, betona izstrādājumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 79916
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1850562


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Visi banneri