Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Smēde, metālapstrāde

Smēde, metālapstrāde

Turaidas iela 10, Turaida, Krimuldas pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 29490869
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
I.U.SMĒDE ir metālkalēju darbnīca. Darba pieredze ir no 1992. gada, bet patstāvīgi strādājam no 1998. gada, un darbība noris Turaidas muzejrezrevāta muižas smēdē. Mūsu galvenais darbības veids ir dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Mēs veicam roku darbu, neizmantojam no ārzemēm ievestas rūpnieciski kaltas sagataves, neizmantojam preses, štances u.t.t. piedāvājam arī interjera dzelzs elementu skicēšanu un dažādu ideju zīmēšanu. Mēs strādājam smēdē kuru dien dienā var apmeklēt tūristi gan grupās gan individuāli, un dodam iespēju skatīties kalšanas procesu, kā arī drosmīgākajiem izmēģināt kalēja prasmi pašiem. Interesentiem stāstam par smēdi, par kalšanu, kalēja instrumentiem, par izkaltām lietām, kā tas bija agrāk un, kā tas ir tagad.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDāvanas Metāla kalumi Metāla izstrādājumi Skatīt vairākMetālapstrāde Skatīt vairākAmatnieki Skatīt vairākKalēji Skatīt vairāk   Turaidas smēde Skatīt vairāk   Ekskursijas ar līdzdarbošanos    Izklaides un pārbaudījumi jaunajam pārim Skatīt vairāk   Pārbaudījumi līgavai un līgavainim pie kalēja    Laimes pakava nokalšana    Kalēja amata demonstrējumi Skatīt vairāk   Naudas kalšana Skatīt vairākMetāla kalumi Skatīt vairāk   Kalti metāla svečturi Skatīt vairāk   Kalumu restaurācija Skatīt vairāk   Apgaismes ķermeņi Skatīt vairāk   Lustras Skatīt vairāk   Alvas pakavi laimes liešanai Skatīt vairāk   Dekoratīvi apkalumi pūrlādēm Skatīt vairāk   Metāla dizains Skatīt vairāk   Dekoratīvi metāla kalumi Skatīt vairāk   Kaltas naglas Skatīt vairāk   Eņģes Skatīt vairāk   Durvju apkalumi Skatīt vairāk   Dekoratīvi apkalumi logiem    Atslēgas    Grili, mangaļi Skatīt vairāk   Vēja rādītāji Skatīt vairāk   Kamīnu piederumi Skatīt vairāk   Durvju rokturi    Drēbju pakaramie    Kalumi kapiem    Kalumi vārtiem Skatīt vairāk   Aizkaru stangas un sliedes Skatīt vairāk   Dekoratīvi apkalumi koka sijām, stabiem Skatīt vairāk   Karogu turētāji Skatīt vairāk   Kāpņu margas Skatīt vairāk   Franču balkoniņi    Žogi, sētas, pasētas un vārti Skatīt vairāk   Balkonu margas Skatīt vairākSuvenīri Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 64186
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1222397


Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
LEGALIA, juridiskais birojs
LEGALIA, juridiskais birojsJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Visi banneri