Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Smēde, metālapstrāde

Smēde, metālapstrāde

Turaidas iela 10, Turaida, Krimuldas pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 29490869
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
I.U.SMĒDE ir metālkalēju darbnīca. Darba pieredze ir no 1992. gada, bet patstāvīgi strādājam no 1998. gada, un darbība noris Turaidas muzejrezrevāta muižas smēdē. Mūsu galvenais darbības veids ir dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Mēs veicam roku darbu, neizmantojam no ārzemēm ievestas rūpnieciski kaltas sagataves, neizmantojam preses, štances u.t.t. piedāvājam arī interjera dzelzs elementu skicēšanu un dažādu ideju zīmēšanu. Mēs strādājam smēdē kuru dien dienā var apmeklēt tūristi gan grupās gan individuāli, un dodam iespēju skatīties kalšanas procesu, kā arī drosmīgākajiem izmēģināt kalēja prasmi pašiem. Interesentiem stāstam par smēdi, par kalšanu, kalēja instrumentiem, par izkaltām lietām, kā tas bija agrāk un, kā tas ir tagad.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDāvanas Metāla kalumi Metāla izstrādājumi Skatīt vairākMetālapstrāde Skatīt vairākAmatnieki Skatīt vairākKalēji Skatīt vairāk   Turaidas smēde Skatīt vairāk   Ekskursijas ar līdzdarbošanos    Izklaides un pārbaudījumi jaunajam pārim Skatīt vairāk   Pārbaudījumi līgavai un līgavainim pie kalēja    Laimes pakava nokalšana    Kalēja amata demonstrējumi Skatīt vairāk   Naudas kalšana Skatīt vairākMetāla kalumi Skatīt vairāk   Kalti metāla svečturi Skatīt vairāk   Kalumu restaurācija Skatīt vairāk   Apgaismes ķermeņi Skatīt vairāk   Lustras Skatīt vairāk   Alvas pakavi laimes liešanai Skatīt vairāk   Dekoratīvi apkalumi pūrlādēm Skatīt vairāk   Metāla dizains Skatīt vairāk   Dekoratīvi metāla kalumi Skatīt vairāk   Kaltas naglas Skatīt vairāk   Eņģes Skatīt vairāk   Durvju apkalumi Skatīt vairāk   Dekoratīvi apkalumi logiem    Atslēgas    Grili, mangaļi Skatīt vairāk   Vēja rādītāji Skatīt vairāk   Kamīnu piederumi Skatīt vairāk   Durvju rokturi    Drēbju pakaramie    Kalumi kapiem    Kalumi vārtiem Skatīt vairāk   Aizkaru stangas un sliedes Skatīt vairāk   Dekoratīvi apkalumi koka sijām, stabiem Skatīt vairāk   Karogu turētāji Skatīt vairāk   Kāpņu margas Skatīt vairāk   Franču balkoniņi    Žogi, sētas, pasētas un vārti Skatīt vairāk   Balkonu margas Skatīt vairākSuvenīri Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 64180
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1222397


Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Visi banneri