Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Deko Dārzs

Deko Dārzs

Tvaiku iela 24 - 4, Liepāja, Latvija, LV-3400
(+371) 29873330
(+371) 63441782
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Piecus gadus SIA "Deko Dārzs" sniedz pilnu pakalpojumu klāstu kā uzņēmums, bet iesākumi meklājami jau 15.gadus atpakaļ, kad strādājām kā pašnodarbinātie, audzējām nepieciešamos kokaugus, kuri vajadzīgi, lai ierīkotu skaistus dārzus, mūsu galvenais uzdevums ir nodrošināt klientam garantiju par ierīkoto dārzu, kurā mēs izmantojam pašu audzētus stādus, par kuriem varam dot 100% garantiju. Sniedzam klientam nepieciešamo informāciju par teritoriju plānošanu un labiekārtošanu.

  • Daiļdārza projektēšana un ierīkošana
  • Dārzu apsaimniekošana
  • Laistīšanas sistēmu uzstādīšana
  • Āra apgaismojuma uzstādīšana

Nodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu, iespējama arī bruģēšana ar apakšuzņēmēju pieaicināšanu.

Veicam apstādījumu projektēšanu un ierīkošanu. Konsultējam par esošo apstādījumu pārveidošanu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana    Labiekārtošana, apzaļumošana       Teritorijas labiekārtošana       Zemes planēšana       Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana       Dārzu apūdeņošana       Auglīgas augsnes ievešana       Dārzu projektēšana, ierīkošana    Apstādījumi       Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošana    Teritorijas uzkopšana       Atkritumu izvešana Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces    Laistīšanas sistēmu ierīkošana, uzstādīšana Āra apgaismojuma uzstādīšana Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana    Dārza apgaismojums
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31852
Meklēšanas rezultātos parādīts : 338574


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Visi banneri