Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Agrimatco Latvia, SIA, veikals

Agrimatco Latvia, SIA, veikals

Tīraines iela 5c, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 67807711 - Birojs
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDārzs un sētaDārzkopības tehnika un inventārs   Sīpolpuķu grozi   Saliekamie ābolu un bumbieru novācēji   Smidzinātāji   Cirvju, zāģu, trimmera nažu asinātāji   Plastmasas podiņi   Lapu mēslojums   Profesionālās dārza šķēres   Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces   Puķu kastes   Zālieni   Deratizācijas līdzekļi - līdzekļi grauzēju apkarošanaiLauksaimniecība   Agroķīmija, mēslošanas līdzekļi   Lauksaimniecības konsultācijas   Agrotekstils   Agrotīkli   Garšaugu un diedzējamās sēklas (Sēklas)   Sīpolpuķes   Profesionālās puķu un dārzeņu sēklas   Bioloģiskie augu aizsardzības līdzekļi   Dārzeņu apstrādes iekārtas   Preces lauksaimniecībaiLauksaimniecības tehnika   Dārzeņu novākšanas tehnika   Miglotāji   Pašgājējmiglotāji (Miglotāji)   Dziļirdinātāji   Frontālie iekrāvēji   Traktori, traktortehnika   Kompaktori   Minerālmēslu izkliedētāji    Augsnes frēzes   Arkli   Diski lobītāji   SējmašīnasVairumtirdzniecība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53405
Meklēšanas rezultātos parādīts : 949300
Skatīt arī katalogā : Dārzs un sēta


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Visi banneri