Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Granitops

Granitops

Brīvības iela 224, Rīga, Latvija, LV-3913
(+371) 67887790
(+371) 26598008
(+371) 67887753
Pirmdiena10:00 - 18:00
Otrdiena10:00 - 18:00
Trešdiena10:00 - 18:00
Ceturdiena10:00 - 18:00
Piektdiena10:00 - 18:00
Sestdiena -
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Granitops - jebkuras brīvas formas. Lielisks risinājums - tā ir jauna iespēja izgatavot pēc individuāla projekta virtuves un vannas istabas virsmas, biroja mēbeļu virsmas, bāra letes un galdiņus, palodzes un citus dizaina elementus. GRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Tas virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības. Tehnoloģija dod iespēju veidot jebkuras konfigurācijas vienlaidus virsmas un detaļas - dažādu biezumu taisnas un noapaļotas formas plaknes ar nosedzošām apmalēm, padziļinājumiem un izgriezumiem. Virsmas bez šuvēm iespējams savienot arī dažādos līmeņos. Ja arī nepieciešams vairākas detaļas savienot uz vietas objektā, tad tiek izveidotas praktiski neredzamas vienlaidus šuves, saglabājot visas GRANITOPS īpašības.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslīgais akmens Mēbeles Skatīt vairāk   Virtuves mēbeles Skatīt vairāk   Bāra letes    Mēbeļu izgatavošana, ražošana Mākslīgais granīts, Granitops Skatīt vairāk   Galda virsmas no Granitopa Skatīt vairāk   Izlietnes no Granitopa Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 55029
Meklēšanas rezultātos parādīts : 617045


CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Visi banneri