Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Toode, SIA, jumtu segumi

Toode, SIA, jumtu segumi

Gailenes, Krustkalni, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2111
(+371) 67501671
(+371) 26596222
80004636 - Bezmaksas informācija
(+371) 67501672
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA TODE mātes uzņēmums, kurš dibināts 1991.gadā, ar nosaukumu AS TOODE atrodas Igaunijā. Jumta seguma izvēle ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi māja kalpos, vai tā būs skaista un prestiža. Izvēle jāizdara pareizi – lai jumta segums būtu izskatīgs un drošs, bez īpaši lieliem izdevumiem. Uzņēmuma darbības virziens o Tēraudu jumtu un sienu profilu ražošana un tirdzniecība (dakstiņu, trapeces un valcēto jumtu profili ) o Jumtu palīgdetaļu ražošana (kores, vējmalas, u.c.) o Ūdensnoteku sistēmu ražošana un pārdošana o Speciālo skārda elementu ražošana (skursteņu apdares, palodžu u.c.) o Drošības elementu pārdošana (jumta un sienu kāpnes, jumta tilti u.c, sniega aiztures barjeras). Klienti var iegādāties un pasūtīt visus materiālus pēc saviem izmēriem un krāsu gammas. SIA “TODE” jumtu un sienu materiālus, ūdens noteksistēmas iepērk no Igaunijas firmas AS “TOODE”, bet AS “TOODE” materiālu iepērk no Somu koncerna Rautaruukki un Zviedru koncerna SSAB, kas ir vieni no lielākajiem augstvērtīga tērauda ražotājiem Eiropā. No šī tērauda materiāla AS “TOODE” profilē jumta un siena materiālus, un izgatavo ūdens noteksistēmas kā arī visus palīgelementus. SIA “TODE” uz vietas ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda materiāliem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli un būvkonstrukcijas Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Jumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Jumtu stiprinājumi    Tērauda jumtu un sienu profili Skatīt vairāk   Skrūves un stiprinājumi    Jumta logi un lūkas    Celtniecības un remonta darbi Skatīt vairāk   Taisnais skārds Skatīt vairāk   Metāla, skārda jumtu papildelementi Skatīt vairāk      Ūdens noteku sistēmas, teknes Skatīt vairāk      Jumta sateknes       Jumta kores       Līstprofīli       Jumta vējmalas Skārdnieku pakalpojumi Alternatīvās elektroenerģijas ražošanas iekārtas    Saules paneļi    Strāvas pārveidotāji, invertori saules paneļiem
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 72140
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1090556


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Visi banneri