Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lidums SIA, kokapstrāde

Lidums SIA, kokapstrāde

Līdumi, Olaines pagasts, Olaines novads, Latvija, LV-2127
(+371) 26189288 - Produkcija dārzam un pagalmam
(+371) 26463996 - Zāģmateriālu realizācija
(+371) 29229834 - Liekti līmētie materiāli, apdares dēļi, kalte
(+371) 67964268 - Grāmatvedība
(+371) 29128565 - Direktors
(+371) 63080434 - Jelgavas ražotne
(+371) 67964435 - Birojs, Olaines ražotne
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA Līdums dibināta 1993.gadā. Mūsu lielākā un vecākā ražotne atrodas Rīgas rajona Olaines pagastā. No 2000.gada darbojas arī ražotne Jelgavā. Darbības nozare : kokapstrāde. Kapitāls: 100% Latvijas. Pārstrādājam gan apaļkokus, gan iepirktus zāģmateriālus. Galvenokārt izmantojam priedes koksni. No 1995.gada produkciju eksportējam. Lielākais mūsu eksporta tirgus ir Lielbritānija, kur sadarbojamies ar vairākiem dārza preču vairumtirgotājiem. SIA Lidums produkciju ir iepazinuši arī pircēji Dānijā, Norvēģijā, Itālijā, Francijā un Čehijā. Latvijas tirgū sadarbojamies ar vairākiem lielveikalu tīkliem, kā arī pieņemam pasūtījumus un realizējam produkciju savās ražotnēs. Produkcijas veidi: koka produkcija dārzam un pagalmam; zāģmateriāli; apdares dēļi; liekti līmētie materiāli Pakalpojumu veidi: zāģmateriālu žāvēšana; zāģmateriālu pārstrāde. Pērkam: priedes baļķus; priedes zāģmateriālus.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde Skatīt vairāk   Dārza interjera elementi Skatīt vairāk      Lapenes, lapeņu tirdzniecība Skatīt vairāk      Nojumes, lapenes, teltis Skatīt vairāk      Pergolas Skatīt vairāk      Terases Skatīt vairāk      Koka tiltiņi Skatīt vairāk      Bērnu rotaļu laukumi, izgatavošana, ražošana Skatīt vairāk      Smilšu kastes Skatīt vairāk      Šūpoles, šupoļu tirdzniecība Skatīt vairāk      Sētas, stabi un nožogojumi (Sētas stabi un mieti) Skatīt vairāk      Dārza grīdas un celiņi, dekings Skatīt vairāk      Puķu kastes Skatīt vairāk      Vīteņaugu režģi Skatīt vairāk      Masīvkoka mēbeles Skatīt vairāk   Koka apdares dēļi Koka izstrādājumi Skatīt vairākZāģmateriāli    Liekti līmētie materiāli Kokapstrādes pakalpojumi    Zāģmateriālu pārstrāde    Zāģmateriālu žāvēšana (Žāvēti zāģmateriāli) Žogi, sētas    Žogi, sētas, pasētas un vārti    Žogu projektēšana, izgatavošana, montāža, serviss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 69465
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1322191


Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Visi banneri