Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Koferis SIA

Maija iela 4, Rīga, Latvija, LV - 1006
(+371) 67545539
7545539
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAuto elektroaprīkojuma uzstādīšana un remonts

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Visi banneri