Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunsvelmes, viesu māja

Jaunsvelmes, viesu māja

Jaunsvelmes, Rembates pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5016
(+371) 29138653 - Mārtiņš
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Būsiet mīļi gaidīti pie mums. Jūsu ērtībām un labsajūtai piedāvājam zāli 80 personām pirtiņu kā arī naktsmājas. Saklāsim svētku galdu, uzrīkosim sporta svētku, seminārus,kā arī varam Jūsu ērtībām piedāvāt busiņu. Mēs esam 50km no Rīgas. Klusā skaistā vietā. 40 gultasvietas, telšu vietas, futbolgolfs. Iespējas rīkot bērnu vasaras nometnes 30 bērniem, 4 pasniedzēji, ēdināšana. Nometnes nosaukums Norises vieta NOMETNES VEIDS (dienas/ diennakts)U.C. PAPILDUS INFORMĀCIJA (sporta, valodas, piedzīvojumu u.t.t.) Datumi Bērnu vecums Maksa „Zaļās pēdas” Viesu nams „Jaunsvelmes”, Ķeguma nov., Latvija ( 50km no Rīgas) . Diennakts nometne (6 dienas) bērniem, kuriem būs iespēja iesaistīties piedzīvojumā un pētīt dabu un attīstīt talantus radošajās darbnīcās. Nometnē uzņem bērnus ar dažādām latviešu,krievu,angļu valodas zināšanām. Organizatoriem ir 2 gadu nometņu organizēšanas pieredze. Par bērniem nometnē rūpēsies pedagogi ar augstāko pedagoģisko izglītību latviešu,krievu un angļu valodas zināšanām. Labiekārtotās viesu nama telpās varam izmitināt 30 bērnus. 03.-09.07.2011. 10.-16.07.2011. 17.-23.07.2011. 24.-30.07.2011. Varam piedāvāt arī datumus augustā. 9-12 gadi Tiks precizēta. Nometnes vadītāja Vivita Apliecības Nr 050-00001
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNometnes Skatīt vairākVasaras nometnes bērniem Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairākAktīvā atpūta Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBaseini Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Izbraukuma ēdināšana Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākSporta spēļu laukumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 82474
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1491031


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Visi banneri