Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Ielāpi, viesību māja

Vestienas pagasts, Madonas novads, Latvija, LV-4855
(+371) 29227504
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu mājas
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Visi banneri