Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Baltijas durvis

Baltijas durvis

Augusta Deglava iela 45, Rīga, Latvija, LV-1035
(+371) 27099962
(+371) 29982594
(+371) 67271115
(+371) 27099963
(+371) 27064112
(+371) 67278165
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDurvis un logi    Durvis Skatīt vairāk      Ārdurvis Skatīt vairāk         Koka durvis Skatīt vairāk         VIKKING (Ārdurvis) Skatīt vairāk         TOREX (Ārdurvis) Skatīt vairāk      Iekšdurvis Skatīt vairāk         Koka durvis Skatīt vairāk         Finierētas iekšdurvis Skatīt vairāk         Iekšdurvis ar lamināta parklājumu Skatīt vairāk         Saunas durvis Skatīt vairāk         MAKANADA (Iekšdurvis) Skatīt vairāk      Metāla durvis Skatīt vairāk         Tehniskās durvis Skatīt vairāk         Ugunsdrošas durvis Skatīt vairāk         Alumīnija durvis          Metāla MDF durvis Skatīt vairāk         Dekoratīvās durvis Skatīt vairāk         Metāla durvis kāpņu telpām Skatīt vairāk         Metāla durvju krāsošana          Durvju atvēršana, atslēgšana, atmūķēšana    Logi Skatīt vairāk      Plastikāta logi, PVC logi Skatīt vairāk      Koka logi Skatīt vairāk      Koka – alumīnija logi Skatīt vairākVārti Skatīt vairāk   Garāžu vārti Skatīt vairāk   Industriālie vārti Skatīt vairāk   Teritoriju vārti    Vārtu automātikas sistēmas Jumtiņi - nojumes    Nojumes, lapenes, teltis Skatīt vairākSiltumnīcas    Polikarbonāta siltumnīcas Skatīt vairāk   Plēves siltumnīcas Skatīt vairāk   Alumīnija siltumnīcas Skatīt vairāk   Profesionālās siltumnīcas Skatīt vairāk   Siltumnīcu montāža    Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces Skatīt vairākElektroniskās pieejas kontroles sistēmas    Durvju zvani Skatīt vairāk   Videodomofoni Skatīt vairāk   Audiodomofoni Skatīt vairāk   Videonovērošanas sistēmas Durvju furnitūra    Atslēgas un slēdzenes Skatīt vairāk      Atslēgas       Piekaramās atslēgas Skatīt vairāk      Slēdzenes       Koda atslēgas Skatīt vairāk      Iekaļamās slēdzenes    Durvju rokturi Skatīt vairākAlumīnija konstrukcijas Pulverkrāsošana Skatīt vairāk
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Visi banneri