Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
HMR auto, auto noma

HMR auto, auto noma

Ķīpsalas iela 8, Rīga, Latvija, LV-1048
(+371) 67065026
(+371) 29176207
(+371) 67065027
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Izbaudiet jauna veido brīvdienas un neatkarību ceļošanā. Tālu prom no ikdienas dzīves drudžainās kņadas. Dodieties iekšā dzīvē, kas ir pārpilna piedzīvojumiem, esiet brīvi kā vējš, ļaujieties sajūsmai un netraucētam dzīvespriekam. HYMER dod jaunu atvaļinājuma brīvības definīciju, piešķirot jūsu atvaļinājumam pilnīgi jaunu dimensiju. Dodieties turp, kurp sauc jūsu fantāzija. Dzīvojamā telpa, kas radīta jūsu labsajūtai! Izvēlieties transportlīdzekli, kas atbilst jūsu prasībām. Visos modeļos ir garantēts pirmklasīgs komforts: Visi modeļi ir aprīkoti ar virtuves ledusskapi un izlietni, ar mazgāšanās telpu ar izlietni un tualeti ar skalojamo kasti, lielākā daļa arī ar atsevišķām duškabīnēm. Aprīkojumā ietilpst arī apkure, transformējamie akumulatora lādētāji un kabeļa spole un, protams, velosipēda statīvs. Lielākajā daļā modeļu aprīkoti arī ar kondicionieri, kruīza kontroli, CD pleijeri, daži arī ar DVD atskaņotāju. Piedāvājam jūsu uzmanībai vēl dažas priekšrocības, ko jūs iegūstat, īrējot HYMER. Neierobežots nobraukums Avārijas gadījumā jūsu rīcībā ir diennakts karstā telefona līnija Pilna CASCO apdrošināšana (ugunsgrēks, zādzība un trešo personu prettiesiska rīcība) par 725 EUR Komplektā ietilpst civiltiesiskās atbildības apdrošināšana Mēs arī papildus rūpējamies par HYMER īrētājiem. HYMER motorizētajām mājām ir Europass sistēmas mobilitātes garantija. Avārijas vai transportlīdzekļa sabojāšanās gadījumā piezvaniet uz centrālo Europass servisa telefona numuru. HYMER izīrētāji sadarbojas arī ar ADAC. Jauku jums atvaļinājumu!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAuto noma Kempers (Ceļojumu auto (campers))73.99 - 130.9 € Skatīt vairākAutobusu noma Automobiļu tirdzniecība, autosaloni
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 18516
Meklēšanas rezultātos parādīts : 384981


Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Visi banneri