Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Villa Anna, viesu nams

Villa Anna, viesu nams

Airītes, Apšuciems, Engures pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3113
(+371) 26122679
(+371) 63143185
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Ikviens no Jums kaut uz mirkli iedomājies savu sapņu māju pie jūras, kur viļņu čala no rīta maigi modina, un zeltainais liedags vilina ārā no gultas. Maza villa jūras kāpās ar gaišiem linu aizkariem un smaržīgu, mežģīnēm rotātu veļu – tas ir tik tuvu paradīzei zemes virsū un tik tālu no ikdienas rutīnas. Villa Anna - tas ir mūžīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā. Un vēl - terases jūras krastā…Saulrietā apspīdēti Jūs varat baudīt labu vīnu, un dažādas jūras veltes. Cik viegli justies īpašiem! Tveriet mirkli un iegūstiet to namiņā pie jūras zem smaržīgām priedēm, kur domas raisās viegli un pilsētas kņada nemanāmi atkāpjas.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      Luksa numuri Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri       Ģimenes numurs (3-vietīgi numuri) Telpas konferencēm un semināriem Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākRestorāni Skatīt vairākSauna (Pirtis) Skatīt vairāk   Pirtslietas Atpūta pie dabas    Atpūta pie jūras Skatīt vairāk   Piknika vietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 98876
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1387204


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Visi banneri