Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Žagarkalns, kempings

Žagarkalns, kempings

Mūrlejas iela 12, Cēsis, Cēsu novads, Latvija
(+371) 26266266
Pirmdiena08:00 - 20:00
Otrdiena08:00 - 20:00
Trešdiena08:00 - 20:00
Ceturdiena08:00 - 20:00
Piektdiena08:00 - 20:00
Sestdiena08:00 - 20:00
Svētdiena08:00 - 20:00
Apraksts

KEMPINGA UN LAIVU BĀZES „ŽAGARKALNS” ATPŪTAS PIEDĀVĀJUMS

Apmeklētāju rīcībā ir dažāda veida ūdens transports lieliskai atpūtai uz ūdens. Kempinga teritorijā Gaujas krastā piedāvājam pastaigas pa Cīrulīšu dabas takām, orientēšanos, smilšu volejbola, futbola laukumus, telšu un treileru vietas.

LAIVAS

Žagarkalna laivu noma piedāvā plašu klāstu ar peldlīdzekļiem jūsu atpūtai.

Piedāvājam iznomāt kanoe laivas, kajakus, gumijas laivas, upes katamarānus, kā arī SUP dēļus. Vairāk

PLOSTI

Mierīgam un drošam braucienam pa Gauju lielākā kompānijā mēs piedāvājam plostus ar cietu finiera klāju uz plastmasas pontoniem. Vairāk

SUP

Saīsinājums “SUP” nozīmē “stand up paddle boarding”. Tas ir kā liels sērfa dēlis, kuru stāvot kājās dzen uz priekšu ar aira palīdzību. Tas ir viegli. Uz SUPa var vizināties pa upi, jūru vai ezeru, sauļoties, ķert viļņus, nodarboties ar jogu, makšķerēt. Pieejami gan cietā, gan piepūšamā klāja SUP dēļi. Vairāk

KEMPINGS

Pēc aktivitātēm piedāvājam grupai nakšņot kempingā, kurš ir labiekārtots un piedāvā arī piknika vietas, smilšu volejbola un futbola laukumus. Jūsu grupai tiek atvēlēta noteikt vieta kempingā, kura atrodas nostāk no pārējiem kempinga viesiem. Vairāk

KOMBINĒTIE ATPŪTAS PIEDĀVĀJUMI

Esam sagatavojuši vairākus piedāvājumus, kombinējot dažādas aktivitātes vienas un divu dienu atpūtai. Vairāk

SKOLĒNU GRUPAS

Īpaši piedāvājumi skolēnu grupām: laivu un plostu braucieni pa Latvijas skaistāko upi - Gauju. Velo braucieni un pārgājieni GNP teritorijā un apkaimē. Sporta spēles, orientēšanās, kā arī saliedēšanas pasākumi, apmācības uz SUP dēļiem, un cita veida pasākumi. Vairāk

Sīkāka informācija www.zagarkalns.lv vai zvanot pa info tālruni: (+371)26266266

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas    Piknika vietas    Laivu noma, īre       Gumijas laivas       Kanoe laivu noma, īre Naktsmītnes    Telšu vietas    Treileru pieslēgums    Kempingi Sporta un tūrisma inventāra noma    Katamarānu noma, īre    Velosipēdu noma    Plostu noma Peldvietas Velomaršruti Vasaras nometnes Ūdenstūrisms    Laivu piestātnes    Ūdenstūrisma maršruti Atpūta pie Gaujas Piedzīvojumu maršrutu organizēšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAktīvā atpūta Brīvdienu mājas Laivas Plostu noma Velosipēdi Dzīvojamie vagoni Tūristu grupu uzņemšana Ekskursijas skolēniem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 97582
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1943453


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Visi banneri