Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Garauši, atpūtas bāze

Garauši, atpūtas bāze

Vecbordzēni, Viskāļi, Kokneses pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 26567971
Juridiskais nosaukums : Z/S Vecbordzēni
Reģistrācijas numurs : 55401020261
Juridiskā adrese : "Vecbodzēni", Kokneses novads, Kokneses pagasts, LV-5113
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Atrodamies pie paša Lobes ezera gandrīz vai Latvijas centrā. Piedāvājam 5 ha platībā - vietas atpūtai no pilsētas mūriem - klusā, svaigā, neskartā lauku vidē. Iznomājam 15 dažādas laivas makšķerēšanai un izklaidei, kā arī, tirgojam makšķerēšanas licences. Ir apgaismotas telšu un ugunskura vietas. Ir iespējama nakšņošana divās 4+3 vietīgās angļu stila mājiņās, ar ūdeni, virtuvi, plīti, gāzi, dušu, tualeti, radio. Auto novietne. Ir dažādas sporta un spēļu aktivitātes.

Ir iespējama nakšņošana dažāda lieluma un dažādām cenām, namiņos. Ar daļējām un pilnīgām labierīcībām. Diennaktī 10-20 EUR no 1 cilvēka.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAngļu tipa mājiņas (Naktsmītnes)10 - 20 € Skatīt vairāk   Telšu vietas5 € Skatīt vairāk      Telšu/Guļammaisu noma (Telšu noma) Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Peldvietas1.5 - 3 € Skatīt vairāk   Laivu noma, īre10 - 16 € Skatīt vairāk   No laipas (Makšķerēšana)3 € Skatīt vairāk   Ugunskura vietas (Piknika vietas)5 € Skatīt vairāk   Atpūta pie Lobes ezera (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairākViesībām (Atpūtas un izklaides vietas)    Viesību telts, galdu noma (Telšu noma) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 120677
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1035361


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Visi banneri