Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Egļukalns, slēpošanas bāze

Egļukalns, slēpošanas bāze

Sventes pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija
(+371) 22034430
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Lai novērtētu Daugavpils un tās apkārtnes ainavas skaistumu, viennozīmīgi jādodas uz Egļukalnu. Te, 220 metrus virs jūras līmeņa, ir uzbūvēts skatu tornis, kur skatītāja acīm Latgales meži un ezeri atklājas visā to krāšņumā. Egļukalnā atrodas arī atpūtas vieta piknikam, trases kalnu un distanču slēpošanai, turklāt šī ir piemērota vieta, lai rīkotu uzņēmuma sporta spēles. Sventes dabas parks, kas sākotnēji izveidots, lai saglabātu unikālo Sventes ezera dabas ainavu, ir arī lieliska vieta putnu vērošanai, jo ezera niedrājus par ligzdošanas vietām izvēlējušās vairākas aizsargājamo putnu sugas: lielais ķīris, lielais un mazais dumpis, kā arī citas biežāk sastopamas putnu sugas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisma apskates objekti Skatīt vairākDabas taka Skatīt vairākPiknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22881
Meklēšanas rezultātos parādīts : 111613


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Visi banneri