Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dzirnavu 90

Dzirnavu 90

Dzirnavu iela 86/88, Rīga, Latvija
(+371) 29516803
(+371) 67284954
(+371) 67011237

DO IT paneļi - risinājums mitrām telpām

26.05.2009
Iespaidos dalījās Juris Grauzdiņš
www.viss.lv
Viss mājaiViss par pirti

DO IT paneļu sistēma piemērota telpēm ar paaugstinētu mitrumu konstruktīvu elementu un visdažādāko dekoratīvo elementu izbūvei. Šī sistēma veiksmīgi izmantojama ne tikai komerciālās būvēs, bet arī privātmājās un dzīvokļos.

Paneļi ir viegli, ērti apstrādājami, un tos var uzstādīt pašu spēkiem. Par DO IT paneļu efektivitāti var pārliecināties kūrorta rehabilitācijas centra Jaunķemeri iemītnieki.

DO IT paneļi ir viegli un izturīgi. Viegli un bez speciālas apstrādes veicami apdares darbi - var špaktelēt un krāsot, aplīmēt ar dažāda veida flīzēm, tostarp liektām virsmām izmantot mozaīkas flīzes.

Paneļi savā starpā ir salīmējami, tādējādi iegūstot garu sienu. Ja loksnes izmērs ir par mazu, sienas augstumu var palielināt/pielīmējot trūkstošo daļu arī vertikālā virzienā. Attiecīgi veidojas pietiekami plāna siena, kas neaizņem daudz vietas, un ekonomiski tiek izmantota telpa.

turpināt lasīt ...

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Visi banneri