Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Poligons DK, peintbols

Poligons DK, peintbols

Pogas, Dzimtmisa, Iecavas pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3913
(+371) 22022053
Juridiskais nosaukums : Poligons DK SIA
Reģistrācijas numurs : 43603028027
Juridiskā adrese : E.Virzas iela 35, Iecava, Bauskas rajons, LV- 3913
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Izbaudi kārtīgu spēli,neskaties, kur ir lētāk,jo var gadīties ,ka pēc spēles būsi vīlies,BRAUC PIE MUMS...
Pie mums - vēl viens jauns laukums ar speciāli sagatavotu transportu!Tas viss 11.5 ha platībā-bijušajā karabāzē,ar nocietinātām ēkām,torņiem,bunkuriem un mežu!!!Organizējam atpūtu kolektīviem.Ērti piebraukt,liels stāvlaukums automašīnām,autobusiem.Kompānijās virs 20 cilvēkiem cena EUR 6.- par sākuma komplektu!!!

Vasarā piedāvājam: peintbolu, strītbolu,atrakciju "ūdensbumba", pludmales volejbolu, militāro šķēršļu joslu,orientēšanos pēc leģendas, telšu vietas, krievu pirtiņu ar nakšņošanas iespējām.

Mēs gaidām tieši Tevi, vienmēr laipni aicināts!!!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta spēļu laukumi1.5 € Skatīt vairāk   Strītbols, strītbola laukumi1.5 € Skatīt vairāk   minifutbols (Minifutbols)1.5 € Skatīt vairāk   Peintbols7 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Karaoke Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākūdensbumba (Aktīvā atpūta) Skatīt vairāk   Orientēšanās Atpūta pie dabas~ 3 € Skatīt vairāk   Pludmales volejbola laukumi1.5 € Skatīt vairāk   Peldvietas    Piknika vietas1.5 € Skatīt vairākmilitārā josla (Pasākumu organizēšana)no 7 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 128203
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1291068


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Visi banneri