Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
SB UN PARTNERI, SIA

SB UN PARTNERI, SIA

Piedrujas iela 7a, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 67113070
(+371) 67113070
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla kalumiBūvkalumi un būvstiprinājumi   Logu furnitūra   Eņģes   Stila rokturi      Eņģes durvīmBūvkalumi un būvstiprinājumiVārti   Kalumi slēģiem   Kalumi vārtiemAtslēgas un slēdzenes    Cilindri ar aizsargātu profilu   Brusu savienotāji, brusu kurpes   Cilindri ar standarta profilu   Konsoles   EņģesPastkastītes   Metāla kalumi      Eņģes durvīmDurvju rokturi    Iekšdurvju rokturi   Ārdurvju rokturiDekoratīvie durvju rokturiVēsturiski durvju rokturiDurvju furnitūraEkskluzīvi durvju rokturiModerni rokturiAtslēgas un slēdzenesAlumīnija rokturiMisiņa rokturiRokturi ar kristāliemĀdas rokturiKoka rokturiVēsturiski kalumi (Metāla kalumi)Pastiprināti rokturiProfilrāmju durvju rokturiRokturi šaurprofila durvīmLielrokturiRozetesIegremdējamās rozetesIefrēzējamās rozetesBīdāmo durvju rokturiRokturi stikla durvīmRokturi ugunsdrošām durvīmRokturi evakuācijas durvīmAntipanikas durvju sistēmasApaļie rokturiTualetes furnitūraSlēdzenes durvīmAtslēgas tualetēmIekaļamās slēdzenesSlēdzeņu korpusiSlēdzenesVācu slēdzenes (Slēdzenes)Ārdurvju slēdzenesĀrdurvju atslēgasKoda atslēgasAtslēgas plastmasas durvīmUgunsdrošas slēdzenesPanikas slēdzenesUgunsdrošas atslēgasSlēdzenes stikla durvīmAtslēgas stikla durvīmElektroslēdzenes un motorslēdzenesProfilrāmju durvju slēdzenesStarpistabu atslēgasVēsturiskas slēdzenesDaudzpunktu slēdzenesPārfalču durvju atslēgasĶīlas atslēgasSlēdzenes plastmasas durvīmPretuzlaušanas furnitūraŠleperslēdzenesRullīšslēdzenesŠaurās slēdzenesPārfalcētas durvisPiekaramās atslēgasPapildslēdzenesPretplāksnesRegulējamas pretplāksnesĀrdurvju pretplāksnesPakešu durvju pretplāksnesStiprinātas pretplāksnesViesnīcu atslēgu sistēmasPirkstiņeņģesAtspereņģesEņģes pilnstikla durvīmRegulējamās eņģesDivviru enģesEņģes stikla durvīmBlīvgumijasBirstveida blīvesIefrēzējamās blīvesAutomātiskās blīvesLogu blīvesSliekšņiKrītošie sliekšņiAutomātiskie sliekšņiĀrdurvju sliekšņiSliekšņi balkonu durvīmLogu rokturiSlēdzami logu rokturiSlēģiŽalūzijasLogu mehānismiKāpnes, trepesBīdāmās kāpnesMargasMēbeļu furnitūraMēbeļu rokturiMēbeļu līstesBīdāmās sistēmasLietus ūdens novadīšana, drenāža
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 46312
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1125749
Skatīt arī katalogā : Metāla kalumi


Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Visi banneri