Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gungas, viesu nams

Gungas, viesu nams

Gungas, Divezeri, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 29482255
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Etnogrāfiskais viesu nams Gungas ir unikāla atpūtas vieta Latvijā. Priežu mežu ielokā, Dūņezera krastā atrodas piecas autentiskas un vēsturiskas īsteni latviskas guļbaļķu mājas no 19. gadsimta, kuras atvestas no dažādiem Latvijas novadiem. Šeit savienojas Latvijas senatnīgais šarms ar mūsdienu komfortu. Šeit, idilliska miera un klusuma ieskāvumā dabas azotē iespējams baudīt mierpilnu atpūtu.


Gungas ir piemērotas svinībām un atpūtai jebkurā gadalaikā, jebkurā kompānijā, īpašus dzīves notikumus svinot. Laipni uzņemsim viesus atpūtai ģimenes un draugu lokā, kāzas, kā arī seminārus un korporatīvus pasākumus.  Mēs aicinām Gungās svinēt arī godus un latviskās gadskārtas etnogrāfiskā stilā ar folkloras tradīcijām.

Visu informāciju par viesu namu Gungas un cenām atradīsiet mūsu mājas lapā https://gungas.lv


Gungas jūs atradīsiet Ādažu novadā, aptuveni 30 km attālumā no Rīgas centra un aptuveni 10 km attālumā no jūras.

Gungas ir vieta, kur apstājas laiks.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGodu un Laivu mājas (Banketu zāles un telpas svinībām)70 - 450 € Skatīt vairākPīlādži māja (Viesu nami)50 - 200 € Skatīt vairākKadiķi māja (Viesu nami)40 - 210 € Skatīt vairākEglītes māja (Viesu nami)70 - 230 € Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākVietas kāzu svinībām Skatīt vairākPirts (Lauku sētas)70 - 80 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 324537
Meklēšanas rezultātos parādīts : 860697


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Visi banneri