Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Līgatnes pagrabi, ala

Līgatne, Cēsu novads, Latvija
(+371) 64153169
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
Izkalti smilšakmeņos Līgatnes upes ielejā galvenokārt Ānfabrikas klintī, Alu iezī (Lustūzī), Rīgas kalna, Remdenkalna un Spriņģu kalna nogāzēs, kā arī Līgatnes kreisajā krastā tieši papīrfabrikas teritorijā, lejpus papīrfabrikas un Līgatnes lejtecē pie ietekas Gaujā. Šīs alām līdzīgās telpas ir piemērotas kartupeļu un dārzeņu uzglabāšanai. Lielākās daļas Līgatnes pagrabu l < 5 m, taču daļa pagrabu atzarojas no garām ejām. Pavisam Līgatnē saskaitīti 150 atsevišķi pagrabi un 13 pagrabu sistēmas ar 170 pagrabiem (A.Opmaņa dati). Visgarākās un iespaidīgākās pagrabu sistēmas atrodas Līgatnes upes pamatkrasta nogāzē netālu no papīrfabrikas ziemeļu vārtiem. Te ir Remdenkalna Lielā eja (Ūdens pagrabs) - pati garākā Līgatnes pagrabu sistēma, kas ietiecas smilšakmens klintī 59 m dziļumā, bet kopā ar 28 pagrabiem sistēmas l = 187 m. Šis pagrabu komplekss pieplūdis ar ūdeni un pamests. Nedaudz augšpus Ūdens pagraba ir Remdenkalna Mazā eja, l = 55 m. Tā arī pamesta. Toties Rīgas kalna, Lustūža klints, kā arī Līgatnes lejteces pagrabi joprojām tiek izmantoti.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAlas Tūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9634
Meklēšanas rezultātos parādīts : 68315


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :&nbsp; tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras.&nbsp;Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Visi banneri