Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Sesame Hotel, viesnīca

Mūkusalas iela 56, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67621310 - Recepcija, informācija
+371 7621085
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10980
Meklēšanas rezultātos parādīts : 34252
Skatīt arī katalogā : Viesnīcas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Visi banneri