Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs

Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs

Tauriņi, Bērzciems, Engures pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3113
(+371) 29243392 - Māris
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Piedāvājam mūsu Piejūras veselības un aktīvās atpūtas centru “Tauriņkrasti”.

Esam izveidojuši jaunu veselības uzlabošanas vietu, lai veicinātu Jūsu veselību un pilnvērtīgu atpūtu. Piedāvājam mūsu Piejūras veselības un aktīvās atpūtas centru “Tauriņi”.

Atrodamies ciematā ar īpašu šarmu – Engures pagasta Bērzciemā, tikai divu minūšu attālumā no Rīgas jūras līča piekrastes, Engures dabas parka teritorijā.

Mūsu draudzīgā un profesionālā komanda palīdzēs jums uzlabot savu pašsajūtu un veselību, kā arī ievedīs aktīvās atpūtas pasaulē.

Pie mums jūs varēsiet izbaudīt kādu no sev piemērotākajām veselības veicināšanas programmām: Nedēļas nogales programma, Piecu dienu programma vai Nedēļas programma.

Mūsu vērtības: individuāla pieeja, draudzīga un profesionāla komanda, relaksējoša apkārtējā vide.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      tween (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk      Double (2-vietīgi numuri) Skatīt vairākPirtis Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Pludmales Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Vasaras nometnes Skatīt vairākAktīvā atpūta    Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk   Sporta spēļu laukumi Skatīt vairākFizioterapija, fizioterapeiti Skatīt vairāk   Biljards Skatīt vairākMasāža, masāžas pakalpojumi Restorāni Skatīt vairākSolāriji Trenažieru zāles Skatīt vairākVingrošana, vingrošanas nodarbības Tenisa korti Skatīt vairākBāri Skatīt vairākAtpūta pie jūras Skatīt vairākDžakuzi SUP dēļu noma, īre Galda kērlings Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 227908
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1628242


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Visi banneri