Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dzintarkrasts, atpūtas komplekss

Dzintarkrasts, atpūtas komplekss

Žocene, Rojas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3264
(+371) 28600600
(+371) 29370274
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes, centri, kompleksiViesu māja, viesu mājas, viesu nams (Viesu nami)   Luksa numurs (Luksa numuri)Restorāns, ēdināšana (Restorāni)   Banketu zāle un telpas svinībām (Banketu zāles un telpas svinībām)konferenču zāle, telpas semināriem, telpas konferencēm, konferences, semināri (Telpas konferencēm un semināriem)      Atpūtas mājas, ģimenes mājiņas (2-vietīgas mājiņas)      Atpūtas mājas, ģimenes mājiņas (6-vietīgas mājiņas)   Telšu vietas (Telšu vietas)   Treileru pieslēgums (Treileru pieslēgums)Saunas, pirtis (Pirtis)   Saunas, pirtis (Saunas)   Baseini (Baseini)Sporta inventāra noma, velosipēdu noma, Zirgu izjādes, peintbols, makšķerēšana, blokarti, kvadracikli, basketbola, futbola laukumi, golfs (Aktīvā atpūta)   Futbola laukumi   Peintbols   Izbraucieni ar laivām   Izjādes ar zirgiem   Atpūta pie jūras (Atpūta uz ūdens)   Sporta laukumi   Pludmales volejbola laukumiBērnu rotaļu laukumiSporta un tūrisma inventāra nomaSporta pasākumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 66299
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1071617
Skatīt arī katalogā : Atpūtas bāzes, centri, kompleksi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Visi banneri