Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vasarģeļišķu skatutornis

Vasarģeļišķu skatutornis

Daugavpils rajons
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Vasarģelišķu skatutornis Lai pilnīgi izbaudītu Daugavas skaistumu, jāuzkāpj skatu tornī No putna lidojuma var vērot vienu no 8 Daugavas lokiem visā skaistumā, daudzās gravas un ielūkoties Daugavas spoguli. No Krāslavas līdz Daugavpilij Daugava met 8 milzīgus līkumus. Gar Daugavu var saskaitīt ne mazāk ka 260 gravas un ir uzskaitīti apmēram 1700 avoti. Lielākie Daugavas krastu atsegumi sasniedz 40 m augstumu — Vevru un Slutinišku kraujas. Daugavas ieleja dominē sauseņu meži. Reģistrētas 79% no Daugavas ielejā un 57% no visa Latvija sastopamo augu skaita, no tam 38 aizsargājamas sugas, un dažu augu atradnes ir tikai Sājā teritorija. Konstatētas 303 cepurīšu sēņu sugas, kas ir trešā da|a no visām Latvija sastopajamām cepurīšu sugām; 1224 vaboļu sugas. Uzskaitītas 43 no 79 Latvijas sauszemes gliemežu sugām, no tām retas un aizsargājamas - 11 sugas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSkatu torņi Skatīt vairākTūrisma apskates objekti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 18519
Meklēšanas rezultātos parādīts : 76047


Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
Visi banneri