Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Iecavnieki, viesu māja

Iecavnieki, viesu māja

Iecavnieki, Sērenes pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5123
(+371) 26334498 - Kārlis
(+371) 26182977 - Kārlis
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu māja "Iecavnieki" darbojas visu gadu gan darbdienās, gan brīvdienās. Piedāvājam netraucētu atpūtu. Māja atrodas klusā meža ielokā. Cenā un viesu rīcībā telpas un viss, kas atrodams mājā un ārpus tās, sporta laukumi, atpūtas vietas pilnīgai un netraucētai atpūtai.

Viesu māja Iecavnieki aicina: Cilvēkus, kas mīl dabu, priecīgus cilvēkus un pilsētas nogurdinātos, mazas kompānijas (līdz 50 cilvēki, optimāli 25 cilvēkiem), kāziniekus, ērtību mīļotājus um mīlētājus, atpūsties gribētājus, arī tos, kas vēlas skaļi pavadīt laiku.
Viesu nams Iecavnieki piedāvā:
Atpūtu mežā,klusā vietā dabas vidū, pirti (somu vai ar pēršanos )ar aukstu baseinu, dušu,WC. Kamīnzāli ar biljardu, zēli banketiem, 6-as 2-vietīgas un 3-vietīgas atsevišķas istabiņas nakšņošanai ar dušu un WC katrā istabiņā.

Īpašs piedāvājums sēņu laikā - sēņošana saimnieku pavadībā pa labākajām sēņu vietām!

Ideāla vieta salidojumu rīkošanai!

Viesu māja "Iecavnieki" ir lieliska izvēle nakšņošanai komandējuma laikā. Netraucēta atpūta klusā vietā pēc kārtīgas darba dienas - viss, kas vajadzīgs jaunu spēku atgūšanai un sparīgai darba dienai.
Mūsu īpašais piedāvājums komandējuma cilvēkiem:
20 EUR no 1pers. ja nakšņo tikai 1 nakti.
8 EUR no pers. ja 5 un vairāk cilvēki nakšņo pie mums 5 naktis.

Piedāvājums viesiem "Iecavniekos":

* Kamīnzāle ar biljardu,
* Ēdamzāle ar TV (VIASAT),
* Pirts ar auksta ūdens baseinu,
* Grils (mangalis),
* Mūzikas centrs (MP3, kasetes, radio),
* Galda spēles,
* Gludeklis, fēns

Virtuvē Jūsu rīcībā :

* Trauki,
* Ledusskapis,
* Gāzes plīts,
* Mikroviļņu krāsns,
* Elektriskās tējkannas,
* Tosteris,
* Tējas, kafija, cukurs, sāls, garšvielas.

Aktīvās un ne tik aktīvās atpūtas iespējas "Iecavniekos":

* Basketbola grozs,
* Volejbols,
* Badmintons,
* Šūpoles,
* Šūpuļtīkls,
* Smilšu kaste bērniem u.c,
* Pastaigas pa mežu, meža dzīvnieku vērošana,
* Dīķis,
* Peldvieta, var sauļoties pie dīķa,
* Nūjošanas nūjas
* Telšu vietas
* Ugunskura un atpūtas vietas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksi Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Kamīnzāles Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 294682
Meklēšanas rezultātos parādīts : 760650


INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Visi banneri