Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Iecavnieki, viesu māja

Iecavnieki, viesu māja

Iecavnieki, Sērenes pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5123
(+371) 26334498 - Kārlis
(+371) 26182977 - Kārlis
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu māja "Iecavnieki" darbojas visu gadu gan darbdienās, gan brīvdienās. Piedāvājam netraucētu atpūtu. Māja atrodas klusā meža ielokā. Cenā un viesu rīcībā telpas un viss, kas atrodams mājā un ārpus tās, sporta laukumi, atpūtas vietas pilnīgai un netraucētai atpūtai.

Viesu māja Iecavnieki aicina: Cilvēkus, kas mīl dabu, priecīgus cilvēkus un pilsētas nogurdinātos, mazas kompānijas (līdz 50 cilvēki, optimāli 25 cilvēkiem), kāziniekus, ērtību mīļotājus um mīlētājus, atpūsties gribētājus, arī tos, kas vēlas skaļi pavadīt laiku.
Viesu nams Iecavnieki piedāvā:
Atpūtu mežā,klusā vietā dabas vidū, pirti (somu vai ar pēršanos )ar aukstu baseinu, dušu,WC. Kamīnzāli ar biljardu, zēli banketiem, 6-as 2-vietīgas un 3-vietīgas atsevišķas istabiņas nakšņošanai ar dušu un WC katrā istabiņā.

Īpašs piedāvājums sēņu laikā - sēņošana saimnieku pavadībā pa labākajām sēņu vietām!

Ideāla vieta salidojumu rīkošanai!

Viesu māja "Iecavnieki" ir lieliska izvēle nakšņošanai komandējuma laikā. Netraucēta atpūta klusā vietā pēc kārtīgas darba dienas - viss, kas vajadzīgs jaunu spēku atgūšanai un sparīgai darba dienai.
Mūsu īpašais piedāvājums komandējuma cilvēkiem:
20 EUR no 1pers. ja nakšņo tikai 1 nakti.
8 EUR no pers. ja 5 un vairāk cilvēki nakšņo pie mums 5 naktis.

Piedāvājums viesiem "Iecavniekos":

* Kamīnzāle ar biljardu,
* Ēdamzāle ar TV (VIASAT),
* Pirts ar auksta ūdens baseinu,
* Grils (mangalis),
* Mūzikas centrs (MP3, kasetes, radio),
* Galda spēles,
* Gludeklis, fēns

Virtuvē Jūsu rīcībā :

* Trauki,
* Ledusskapis,
* Gāzes plīts,
* Mikroviļņu krāsns,
* Elektriskās tējkannas,
* Tosteris,
* Tējas, kafija, cukurs, sāls, garšvielas.

Aktīvās un ne tik aktīvās atpūtas iespējas "Iecavniekos":

* Basketbola grozs,
* Volejbols,
* Badmintons,
* Šūpoles,
* Šūpuļtīkls,
* Smilšu kaste bērniem u.c,
* Pastaigas pa mežu, meža dzīvnieku vērošana,
* Dīķis,
* Peldvieta, var sauļoties pie dīķa,
* Nūjošanas nūjas
* Telšu vietas
* Ugunskura un atpūtas vietas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksi Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Kamīnzāles Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 228567
Meklēšanas rezultātos parādīts : 759985

DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Visi banneri