Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dridži, atpūtas un sporta komplekss

Dridži, atpūtas un sporta komplekss

Pamales, Skaista, Skaistas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5671
(+371) 29441221
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Atpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003,gadā tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā. Mēs arodamies Krāslavas raj. Skaistas pagastā, saimn. „Pamalēs”
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirtis    Apkurināms kubls Piedāvājumi bērniem    Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairāk      Atpūta pie Drīdža ezera Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Pasākumu organizēšana    Vieta sporta pasākumiem Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām    Galdu klāšana Skatīt vairāk   Kafejnīcas Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Sporta spēļu laukumi    Ūdens velosipēdu noma Skatīt vairāk   Batuti Skatīt vairāk   Golfa laukumi Naktsmītnes Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairāk   Treileru pieslēgums    Dažādi numuri Skatīt vairāk   Viesu mājas128.06 - 213.43 € Skatīt vairāk      6-vietīgas mājiņas42.69 - 64.03 € Skatīt vairāk      8-vietīgas mājiņas42.69 - 64.03 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 108059
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2614599


Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Visi banneri