Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
 Porto Resort, viesnīca

Porto Resort, viesnīca

Medzābaki-2, Lilaste, Carnikavas pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2163
(+371) 22722258 - viesnīcas recepcija
(+371) 22722258 - galdiņu rezervācija restorānā
(+371) 27489999 - pasākumu organizators
(+371) 27499998 - pasākumu organizators
 
VissPiedāvājumiGalerijaKartespa
Apraksts

Kūrortviesnīca PORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.

PORTO RESORT piedāvā brīnišķīgu restorānu un vasaras terasi ar skatu uz ezeru, mājīgus viesnīcas numuriņus, SPA procedūras, 14 labiekārtotas kotedžas, pludmali ar piknika un kempinga vietām, kā arī aizraujošas ūdens izklaides. Vasaras periodā viesnīcas teritorijā ir plašas iespējas izvietot kemperus un teltis.

Esiet laipni gaidīti PORTO RESORT!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Restorāni Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākAtpūtas kompleksi Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk   SPA Skatīt vairākIzbraukumu banketi Skatīt vairākPasākumu organizēšana Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Bērnu ballītes    Banketu apkalpošana Skatīt vairākKonferenču, semināru organizēšana Skatīt vairāk   Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākĪpašie piedāvājumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 97954
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1298025


Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Visi banneri