Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zemeņu krastiņi, lauku māja

Zemeņu krastiņi, lauku māja

Zemeņu krastiņi, Vortņiki, Kastuļinas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5685
(+371) 29185234
Juridiskais nosaukums : Z/S Krastiņi
Reģistrācijas numurs : 41501020359
Juridiskā adrese : Zemeņu krastiņi, p/n Kapiņa, Krāslavas rajons, LV- 5685
Apraksts

Zemeņu Krastiņi.Lauku mājas ar 3 mājiņām, lielu treileri(8 vietas) un telts vietas lauku saimniecībā, Geranimovas-Ilzas ezera krastā. Bioloģiski audzētas zemenes. Dziednieciska pēršana pirtī ar dažādām slotiņām, pirts rituāli. Balto mālu, zemeņu, jogurta , medus un citas ķermeņa un sejas maskas. Kopēja telpa ar skatu uz ezeru. Floristikas darbnīca. Maršruti pa Latgali. Ir ierīkotas vairākas pastaigu takas - zemeņu taka, koku taka, veselības taka. Pasakaina ekskursija ar laivu pa Ilzas Geraņimovas ezeru ar tēju un pastaigu pa Panu pussalu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes8 - 15 € Skatīt vairāk   Telšu vietas3 € Skatīt vairāk   Treileris (Treileru pieslēgums)8 - 10 € Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma Skatīt vairāk   Velosipēdu noma Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairākDabas takas (Atpūta pie dabas) Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairāk   Ogošana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Ilzas Geraņimovas ezers (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairākPirts rituāls (Pirtis) Skatīt vairākSporta spēļu laukumi Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 183847
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1564983


Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Visi banneri