Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss

Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss

Bērzu gatve 11, Kadaga, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija
(+371) 29455225
Juridiskais nosaukums : SIA B11
Reģistrācijas numurs : 40003645544
Juridiskā adrese : Mārupes novads, Marupe Rūķi
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Ballītēm, nopietnām svinībām, vienkārši atpūtai- Laba pirts pie Gaujas.

Jauna guļbaļķu māja skaistā priežu mežā 20 km no Rīgas, Gaujas krastā. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins, virtuvītē trauki līdz 50 personām, āra terase svinībām, grils. Pagalmā ir volejbola laukums un šūpoles.

Komfota cienītājiem- nupat durvis vērusi viesu māja ar astoņiem  numuriem(3divvietīgie, 2trīsvietīgie, 2četrvietīgie un lukss). Ar komfortu varam izguldīt 22personas, 13 personas bēniņu stāvā vienvietīgās gultās un vēl 15 papildvietās uz matračiem(pavisam ar nakšņošanu varam uzņemt 50 personas).

Varam piedāvāt karstā ūdens baļļu, kas atrodas Gaujas krastā, kā arī seno etnogrāfisko melno pirtiņu, būvētu pēc senlatviešu tradīcijām.

Piedāvājam rīkot orientēšanās piedzīvojumu sacensības riteņbraucējiem un kājāmgājējiem. Tas ir neaizmirstams piedzīvojums gan lieliem gan maziem.

Jūs gaida romantisks koka namiņu komplekss un pastaigas priežu mežā! Brauciet ciemos!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Viesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri~ 40 € Skatīt vairāk   3-vietīgi numuri~ 45 € Skatīt vairāk   Luksa numuri~ 80 € Skatīt vairāk   4-vietīgi numuri50 € Pirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Melnā pirts Skatīt vairāk   Krievu pirts    Apkurināms kubls Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Kamīnzāle Skatīt vairāk   Terases atpūtai un svinībām Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie upēm       Atpūta pie Gaujas Skatīt vairāk   Makšķerēšana Aktīvā atpūta    Volejbola laukumi Skatīt vairākAtpūtas bāzes, centri, kompleksi    Orientēšanās    Velomaršruti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 83447
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1631157


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Visi banneri