Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pazemes ezeri, apskates objekts

Pazemes ezeri, apskates objekts

Straupes pagasts, Cēsu novads, Latvija
(+371) 29354189
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Atrašanās vieta: Straupes pagastā, Braslas labajā krastā.Vienīgie pazemes ezeri Latvijā. Veidojas arī jauni zemes iebrukumi un pazemes avoti ir izskalojuši pazemes tukšumus un ejas. Viens tāds pazemes gaitenis ar avota strautu ir Braslas krastā pie paša ūdenslīmeņa un palu laikā pieplūst ar ūdeni. Ala beidzas ar kritenes aizbrukumu, kas nosprosto arī pazemes strautu, tāpēc 3,5 m augstāk un 25 m tālāk izveidojies pazemes ezers. No kritenes atraktais pazemes tukšums ar 2 ezeriņiem nosaukts par Vējiņu Ezeralu. Pazemes ezeram ir divas daļas - pirmās laukums ir 30 m2, bet otrās – 15 m2, to dziļums sasniedz 2 m. Alas kupola griestu augstums ir līdz 3 m. Domājams, ka pazemes ezeru sistēma ir daudz lielāka, jo kritenes rāda, ka platība varētu būt vismaz 3 ha.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares   Tūrisma apskates objekti1.42 - 2.85 € Skatīt vairākPirtis
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 124613
Meklēšanas rezultātos parādīts : 116399


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Visi banneri