Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Mežrogas, ZS

Mežrogas, Vaives pagasts, Cēsu novads, Latvija
(+371) 67971489
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDurvis un logiBūvmateriāli un būvkonstrukcijas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6292
Meklēšanas rezultātos parādīts : 44883
Skatīt arī katalogā : Durvis un logi


SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Visi banneri