Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bēnes Ozoli, grīdas segumi

Bēnes Ozoli, grīdas segumi

Valmieras iela 34, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 67294126 - Veikals
(+371) 29420605 - Ražotne
(+371) 29485766 - Direktors
(+371) 27066448 - Veikals mob. tālr.
(+371) 67294126
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Parketa ražošanas firma “Bēnes Ozoli” atrodas Dobeles rajona Bēnē. Tā dibināta 1995. gadā, bet firmas vēsturi mēs saistām ar daudz senāku pagātni - 1974. gadu, jo esam pārņēmuši labākās tradīcijas un pieredzi no kādreizējās parketa ražotnes Bēnē, kas toreiz bija bijušās Jelgavas MRS (Mežrūpniecības saimniecības) paspārnē. Šo pieredzi nepārtraukti papildinot, mērķtiecīgi pilnveidojot tehnoloģiju un sekojot mūsdienu kvalitātes prasībām, esam guvuši teicamus rezultātus. Mūsu parkets ar “Bēnes Ozoli” marku ir pazīstams un pieprasīts vietējā tirgū, kā arī atzinīgi novērtēts Eiropā. Ražotnes produkcijas veikals "PARKETS", atrodas Rīgā, Valmieras ielā 34
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrīdas Būvmateriāli un būvkonstrukcijas    Durvis un logi Skatīt vairāk   Grīdas segumi Skatīt vairāk      Dabīgais koka parkets Skatīt vairāk         Oša parkets Skatīt vairāk         Ozola parkets Skatīt vairāk         Grīdlīstes Skatīt vairāk         Dēļu parkets Skatīt vairāk      Parketa mozaīkas Skatīt vairāk   Palīgmateriāli parketa ieklāšanai Skatīt vairāk      Parketa lakas       Eļļas grīdu apdarei
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57250
Meklēšanas rezultātos parādīts : 754005


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Visi banneri