Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Bebrenes pagasta katlu māja

Bebrene, Bebrenes pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija
(+371) 65464243
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSiltumapgāde un siltumtīkli

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Visi banneri