Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Berģu Placis, SIA

Berģu Placis, SIA

Internetveikals, Rožu prospekts 46, Berģi, Garkalnes novads, Latvija, LV-1024
(+371) 67994553
(+371) 67994553
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikaliGrants, smilts, akmens ieguve   Šķembas   Smiltis   Grants   Melnzeme      Dārza melnzeme   Kūdra      Kūdras substrāti      Kūdra rododendriemKonteineri   Saliekamie konteineri   Metāla saliekamie konteineriTualetes   Biotualetes   Kabatas pisuāri   Portatīvie pisuāri   Portatīvās tualetes   Mobilās tualetes   Ekoloģiskās tualetes   Autonomās tualetes transportlīdzekļiem   Kompostēšanas tualetes   Šķidrumi tualetēm      Ķīmiskie līdzekļi tualetēm      Bioloģiskie līdzekļi tualetēm   Biotualešu tenti   Somas portatīvajām tualetēm    Paliktnis biotualetei ar roku balstiem (Paliktņi biotualetēm)   Pārģērbšanās tentiBioloģiskie preparāti   Bioloģiskie līdzekļi kanalizācijai   Bio preperāti notekūdeņu bioloģiskai attīrīšanaiMizu mulča   Priežu mizu mulčaMēslojums   Kūtsmēslu granulas   Universālais augu mēslojums   Organiskie substrātiAugsne vasaras puķēm
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22969
Meklēšanas rezultātos parādīts : 412111
Skatīt arī katalogā : Interneta veikali


Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Visi banneri