Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

BCK

Tukuma iela 25, Daugavpils, Latvija
(+371) 65432118
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresCeltniecības un remonta darbi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6184
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26345
Skatīt arī katalogā : Celtniecības un remonta darbi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Visi banneri