Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Karāts

Imantas iela 45, Daugavpils, Latvija
(+371) 65425014
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresJuvelierizstrādājumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6116
Meklēšanas rezultātos parādīts : 40961
Skatīt arī katalogā : Juvelierizstrādājumi


Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Visi banneri