Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

DVD

Rūpniecības iela 28, Iecava, Bauskas novads, Latvija
(+371) 63941693
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresJuridiskie pakalpojumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Visi banneri