Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rietumzemgales prokuratūra

Rietumzemgales prokuratūra

Atmodas iela 19, Jelgava, Latvija, LV-3007
(+371) 63029090
(+371) 67044449
 
VissPiedāvājumiKarte
Karte, Saistītie uzņēmumi
Latvijas Republikas Prokuratūra, Kalpaka bulvāris 6, Rīga, Latvija, LV-1050Austrumlatgales prokuratūra, Kr. Valdemāra iela 20, Rēzekne, Latvija, LV-4601Austrumzemgales prokuratūra, Zaļā iela 12, Bauska, Bauskas novads, Latvija, LV-3901Daudznozaru specializētā prokuratūra, Aspazijas bulvāris 7, Rīga, Latvija, LV-1050Dienvidkurzemes prokuratūra, Kūrmājas prospekts 3, Liepāja, Latvija, LV-3401Dienvidlatgales prokuratūra, Ģimnāzijas iela 11, Daugavpils, Latvija, LV-5401Kurzemes tiesas apgabala prokuratūra, Kūrmājas prospekts 3, Liepāja, Latvija, LV-3401Latgales tiesas apgabala prokuratūra, Atbrīvošanas aleja 95, Rēzekne, Latvija, LV-4601Nodokļu un muitas lietu prokuratūra, Talejas iela 1, Rīga, Latvija, LV-1026Noziedzīgu nodarījumu valsts unstutūciju dienestā izmeklēšanas prokuratūra, Aspazijas bulvāris 7, Rīga, Latvija, LV-1050Pierīgas prokuratūra, Aspazijas bulvāris 7, Rīga, Latvija, LV-1050Rietumzemgales prokuratūra, Atmodas iela 19, Jelgava, Latvija, LV-3007Rīgas austrumu prokuratūra, Aspazijas bulvāris 7, Rīga, Latvija, LV-1050Rīgas Pārdaugavas prokuratūra, Kalnciema iela 14, Rīga, Latvija, LV-1048Rīgas tiesas apgabala prokuratūra, Aspazijas bulvāris 7, Rīga, Latvija, LV-1050Rīgas Ziemeļu prokuratūra, Aspazijas bulvāris 7, Rīga, Latvija, LV-1050Vidzemes tiesas apgabala prokuratūra, Raiņa iela 3a, Valka, Valkas novads, Latvija, LV-4701Vidzemes prokuratūra, Leona Paegles iela 11, Valmiera, Valmieras novads, Latvija, LV-4201Zemgales tiesas apgabala prokuratūra, Atmodas iela 19, Jelgava, Latvija, LV-3007Ziemēļkurzemes prokuratūra, Kalna iela 6, Talsi, Talsu novads, Latvija, LV-3201

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Visi banneri