Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Zanda, individuālais uzņēmums

Ventspils šoseja 43, Jūrmala, Latvija
(+371) 67732421
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKurināmais

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8046
Meklēšanas rezultātos parādīts : 34367
Skatīt arī katalogā : Kurināmais


Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Visi banneri