Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

JLD, labiekārtošana, apzaļumošana

Viestura iela 6, Jūrmala, Latvija, LV-2010
(+371) 29424212 - Valdes priekšsēdētājs
(+371) 67754164
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokaudzētavasStādaudzētavasDārza centrs LIELUPE (Dārza preču tirdzniecība)Labiekārtošana, apzaļumošana   Teritorijas labiekārtošana   Ainavu arhitektūra, dizains      Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošana   Apstādījumi   Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana   Jumta dārzi, japāņu dārzi, akmensdārzi   Dārza celiņu, dārza laukumu izveide   Grunts izstrādes darbi   Krastu, nogāžu veidošana, stiprināšana   Ceļu un laukumu ierīkošana, bruģēšana (Ceļu, ielu, stāvlaukumu projektēšana)   Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana   Koku un krūmu zāģēšana   Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi   Žogi, sētas      Žogu projektēšana, izgatavošana, montāža, servissTransporta pakalpojumi   Traktortehnikas nomaTeritoriju uzkopšana   Apstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana   Zāliena pļaušana, trimerēšana   Bīstamo koku zāģēšana   Veco lapu savākšana un izvešana   Sniega savākšana un izvešanaBērnu rotaļu laukumu ierīkošanaParku inventārs
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 24988
Meklēšanas rezultātos parādīts : 701531
Skatīt arī katalogā : Kokaudzētavas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Visi banneri