Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Mazulītis, veikals

Talsu šoseja 39, Jūrmala, Latvija
(+371) 29434093
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPreces bērniem

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5564
Meklēšanas rezultātos parādīts : 22439
Skatīt arī katalogā : Preces bērniem


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Visi banneri