Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Papīrfabrika Līgatne, ražotne

Pilsoņu iela 1, Līgatne, Cēsu novads, Latvija
(+371) 64153337
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
SIA „PAPĪRFABRIKA „LĪGATNE”” saviem apmeklētājiem piedāvā interesantu ekskursiju gida pavadībā caur ražotni.Ekskursijas laikā gids apmeklētājiem parāda visu ražošanas procesu – kā makulatūra pārvēršas par jau gatavu papīru. Tiek parādīts, kā makulatūra šķaidītāja katlā pārvēršas papīra masā un, kā tālāk tā tiek aizvadīta uz baseiniem un papīrmašīnu, un galarezultātā redzēt, kāds izskatās papīrs no attiecīgās makulatūras. Gids ekskursijas laikā izstāsta ražošanas procesu – kā makulatūra tiek izšķīdināta, kas notiek ar izšķīdināto masu baseinos un, kas ar to notiek, kad nokļūst uz papīrmašīnas, kā arī, kā tiek apstrādāts papīrs no papīrmašīnas, lai tas atbilstu klientu prasībām.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPapīrs un tā izstrādājumi    Tūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 11735
Meklēšanas rezultātos parādīts : 71780


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Visi banneri