Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Sencis un Co

Rīgas iela 77a, Līvāni, Līvānu novads, Latvija, LV-5316
(+371) 29643157
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresCeltniecības un remonta darbi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5369
Meklēšanas rezultātos parādīts : 25101
Skatīt arī katalogā : Celtniecības un remonta darbi


Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Visi banneri